Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Werkgroep Promotie  (gelezen 629 keer)

Offline Double12

  • Webteam
  • Steunpunt: Nee
Werkgroep Promotie
« Gepost op: 2009/10/12, 21:38:04 »
Met enige regelmaat komen er bij Ubuntu NL aanvragen binnen voor presentaties en de aanwezigheid op evenementen. We kijken dan of iemand in het team hier wat mee kan en kunnen anders een topic op het forum plaatsen om mensen te werven.

Daar komt nu een nieuwe mogelijkheid bij: de werkgroep Promotie. Op deze mailinglist zitten zowel teamleden als niet-teamleden. Iedereen die beschikbaar wil zijn om eens in de eigen regio Ubuntu te promoten door middel van een presentatie of stand wordt van harte uitgenodigd zich hiervoor aan te melden. Je hoeft niet structureel aan Ubuntu NL-evenementen mee te werken. Zo verkrijgen we een landelijk netwerk van personen die, als er een verzoek binnenkomt, hierover geinformeerd worden en aan kunnen geven hieraan mee te willen werken.

Wil je lid worden van de werkgroep Promotie? Stuur dan een mail naar events AT ubuntu STREEP nl PUNT org en je krijgt een uitnodiging toegestuurd.

Offline Thijsg

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Werkgroep Promotie
« Reactie #1 Gepost op: 2009/10/12, 21:45:41 »
Wat een leuk idee, vooral per regio. Zo voorkom je dat je het halve land moet doorreizen. Wat is het verschil met het team Events?

Offline Double12

  • Webteam
  • Steunpunt: Nee
Re: Werkgroep Promotie
« Reactie #2 Gepost op: 2009/10/12, 22:16:49 »
Het Events team is maar een klein groepje mensen (op dit moment 4) die de evenementen binnen Ubuntu NL coördineert, en is onderdeel van het Ubuntu NL team. Maar natuurlijk is de kracht van Ubuntu NL de community: we hebben een enorme groep enthousiaste mensen verspreid over Nederland en België. Een deel daarvan wil best eens meewerken aan een evenement of ergens een presentatie geven.
Daarom is er gekozen voor een structuur met werkgroepen: er is een klein Events-team met daaromheen werkgroepen, mailinglists met daarop leden van het Events-team en community-leden.
http://wiki.ubuntu-nl.org/community/ReleasepartyWiki/Werkgroepen

De eerste werkgroep was de werkgroep Releaseparties, hier werken allerlei mensen samen om de evenementen rond de releases (de release parties) een succes te maken. De tweede werkgroep is deze werkgroep Promotie, deze gaat zich vooral richten op kleinere presentaties en bijeenkomsten (meestal op verzoek) door het jaar heen.