Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Ath5k - wireless problemen  (gelezen 892 keer)

Trudiewudy

  • Gast
Ath5k - wireless problemen
« Gepost op: 2009/09/21, 16:23:19 »
Hallo,

Nadat ik gister de laatste updates had geinstalleerd, had ik (zoals al vaker gebeurd was) het probleem dat mijn wirelesskaart het ineens niet meer deed. Ik gebruik altijd madwifi om hem aan de praat te krijgen, maar hoe ik het nu precies doe verschilt eigenlijk elke keer weer. Omdat ik ergens had gelezen dat een nieuwere versie van de kernel mijn wifi-kaart wel ondersteunt, heb ik toen mijn kernel geupgrade naar versie 2.6.30. Wat er nu gebeurt is dat het lijkt alsof ik wel verbinding kan maken, maar verder dan de router kom ik niet. Als ik ping krijg ik wel iets terug van de router, maar niet van een extern ip-adres.

Ik heb echt geen idee meer wat ik nu kan doen... Dus ik hoop dat er iemand is die hier meer verstand van heeft en mij kan helpen!

Met vriendelijke groet,

Trudiewudy

Offline Pjotr

  • Lid
    • http://sites.google.com/site/computertip
  • Steunpunt: Nee
Re: Ath5k - wireless problemen
« Reactie #1 Gepost op: 2009/09/21, 17:20:46 »