Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Over dit forum / Links naar andere Nederlandstalige fora  (gelezen 9791 keer)

Offline profoX

  • Lid
    • wesley
    • Lionslink
  • Steunpunt: Nee
Over dit forum / Links naar andere Nederlandstalige fora
« Gepost op: 2009/09/14, 22:17:01 »
Dit forum is bedoeld voor ondersteuning bij andere Linuxdistributies dan Ubuntu. De Ubuntu-gebruiker die naast Ubuntu ook nog vragen heeft over andere Linux-distributies en de gebruikers van Ubuntu derivaten kunnen hier hun vragen stellen.

- - - - - - - -

Omdat het Ubuntu-NL forum voornamelijk is bedoeld voor ondersteuning bij Ubuntu kunnen onze leden u niet altijd even goed helpen. Er zijn echter nog vele andere Nederlandstalige fora die gespecialiseerd zijn in een bepaalde distributie waar u misschien meer reactie zult krijgen op uw vraag. Enkele plekken om Nederlandstalige ondersteuning voor enkele populaire distributies te krijgen:


Indien u nog andere populaire Nederlandstalige informatiebronnen weet voor de populairste Linuxdistributies of voor Ubuntu derivaten, dan kan u dit melden door een mailtje te sturen naar forum(at)ubuntu-nl.org of door de "Meld dit bericht aan de moderator"-link te gebruiken.

[Bezem door de links gehaald. Dode links weggehaald & sommige links vervangen]
« Laatst bewerkt op: 2017/09/14, 20:00:39 door TopGear »
Human Knowledge Belongs To The World -- Antitrust (2001)
Nederlandstalige Ubuntu documentatie van Ubuntu-NL (wiki)