Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: [OPGELOST] WoW installatie  (gelezen 1451 keer)

Offline flepmelg

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
[OPGELOST] WoW installatie
« Gepost op: 2009/08/07, 22:56:57 »
Hoi allemaal.

Ik ben nu al een aantal dagen bezig WoW te installeren op mijn Laptop. Ik volg de aanwijzingen op http://ubuntu-tutorials.com/2006/12/19/how-to-install-play-world-of-warcraft-ubuntu-510-6061-610/ en https://help.ubuntu.com/community/WorldofWarcraft.

De installatie start maar tijdens de installatie moet ik de terms of use accepteren. normaal word de accept knop geactiveerd als je terms of use helemaal naar beneden scrolt. alleen gebeurd dat niet. ik kan dus niet op accept drukken en niet verder met de installatie.

Heeft iemand het zelfde probleem gehad en dit op weten te lossen of feedback gevonden op the interwebs waarin staat hoe dit opgelost kan worden?

Alvast bedankt.

Groetjes Emile
« Laatst bewerkt op: 2009/08/08, 00:42:55 door flepmelg »

Offline joop905

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: WoW installatie
« Reactie #1 Gepost op: 2009/08/07, 22:58:53 »

Offline flepmelg

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: WoW installatie
« Reactie #2 Gepost op: 2009/08/07, 23:17:22 »
al gedaan voordat ik dit topic begon. kan daar helaas geen duidelijk antwoord vinden :(

alsnog bedankt.
grtz

Offline joop905

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: WoW installatie
« Reactie #3 Gepost op: 2009/08/07, 23:32:11 »

Offline flepmelg

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: WoW installatie
« Reactie #4 Gepost op: 2009/08/08, 00:42:25 »
te gek!
De installatie loopt nu... weet wat ik fout had gedaan (install.exe van 5e cd gebruikt ipv install.exe van 1e cd).
nu alleen nog de 2 expansions... maar dat gaat ook wel lukken

THNX!