Nieuws:

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Geen geluid uit de headset  (gelezen 2642 keer)

Offline nlman

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Geen geluid uit de headset
« Gepost op: 2009/08/06, 15:25:41 »
Hallo allemaal,

Ik heb alles geinstalleerd en werkt naar behoren maar op 1 ding loop ik vast.
Ik krijg geen geluid uit mijn headset. ik gebruik een ati geluidskaart.
Het geluid uit de speakers doen het wel uitstekent.

wie kan me helpen?

Offline joop905

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Geen geluid uit de headset
« Reactie #1 Gepost op: 2009/08/06, 17:25:20 »
Heb je al een keer met een rechterklik op het luidspreker-icoontje  in de alsa-mixer gekeken of er niet misschien iets afgevinkt is ?
Of dat er een schuif omlaag staat ?

Grj.

Offline keanu

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Geen geluid uit de headset
« Reactie #2 Gepost op: 2009/08/06, 17:27:02 »
kijk ook eens of in tabblad: 'schaakelaars', headphone is aangevinkt.

mischien helpt dat iets.
grtzzzzz keanu

Offline nlman

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Geen geluid uit de headset
« Reactie #3 Gepost op: 2009/08/06, 18:21:08 »
kijk ook eens of in tabblad: 'schaakelaars', headphone is aangevinkt.

mischien helpt dat iets.

Heb ik al naar gekeken

Offline nlman

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Geen geluid uit de headset
« Reactie #4 Gepost op: 2009/08/06, 18:21:47 »
Heb je al een keer met een rechterklik op het luidspreker-icoontje  in de alsa-mixer gekeken of er niet misschien iets afgevinkt is ?
Of dat er een schuif omlaag staat ?

Grj.

Heb ik ook al naar gekeken