Nieuws:

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Bugs etc  (gelezen 1380 keer)

Offline Tom

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Bugs etc
« Gepost op: 2009/08/05, 10:37:13 »
Dit mankeer ik nog bij Tips en trucs , of ik zoek verkeerd.
http://sites.google.com/site/computertip/fouten

Heb nu iemand met slaapstand problemen door verwezen naar bovenstaande Site waar absoluut niks mis mee is ( integendeel )
Maar ik vermis het in onze Documentatie , of ik moet eens naar een Oog optieker. :)
Netbook Samsung Xuby Xenial 16.04.5 Lts (totaal gestripte versie). Desktop Medion Xuby Focal Fossa 20.04.2 Lts - Laptop Medion Xuby Bionic 18.04.5 Lts.Ubuntu  _  Ubuntu CoC Signed.

https://sites.google.com/site/xubuntultsversies/  in aanbouw

Offline testcees

  • Documentatieteam
    • testcees
    • www.testcees.nl
  • Steunpunt: Nee
Re: Bugs etc
« Reactie #1 Gepost op: 2009/08/05, 12:47:56 »
Beste Wanda Rooze,
Als ik je opmerking goed begrijp bedoel je dat de tip om de slaap- en pauzestand in Ubuntu uit te schakelen ontbreekt op de pagina http://wiki.ubuntu-nl.org/TipsEnTrucs. Er is dan niets mis met je ogen, integendeel: heel scherp gezien!  :)

Nu is het verzoek deze tip over te nemen? Er is absoluut niets mis met deze tip, inderdaad integendeel, dit zal de slaap- en pauzestand voor een gebruiker uitschakelen.

Maar eigenlijk zou Ubuntu de pauze- en slaapstand wel moeten kunnen gebruiken! Kan deze fout niet worden opgelost? Is er bijvoorbeeld meer swapruimte beschikbaar dan er als intern-geheugen aanwezig is? Dit is voorwaardelijk voor de slaapstand. Is er een onoplosbaar probleem dan zou het een goede zaak zijn dit aan te kaarten bij Launchpad.

Ik ben wat terughoudend een "work-around" voor bugs op te nemen in de wiki documentatie. Dit heeft het risico dat nadat dit probleem is opgelost er nog steeds van de "work-around" gebruik gemaakt wordt.

Klik links bovenin op Documentatie