Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Regnum online  (gelezen 1027 keer)

Offline Ivan1986

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Regnum online
« Gepost op: 2009/07/20, 13:32:55 »
Hej,

Ik speel wel eens graag een spel zoals regnum... en aangezien het er redelijk afgewerkt uitziet leek het me wel wat... Nu heb ik wel een aantal problemen...
Eerste probleem was het geluid. Maar door een bepaalde lib-file te instaleren werkte dit.
Maar nu shokt alles verschrikkelijk... het begin filmpje met dat raar beest doet zelfs niks meer. En in het spel zelf heb ik geen beeld meer. Gewoon zwart. Voordat ik de file had geïnstaleerd had ik wel beeld maar verschrikkelijk mistig. EN met beeld bedoel ik echt enkel de 3D weeegave. De kaders en icoontjes heb ik gewoon..

Iemand een idee..

Offline Cumulus007

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Regnum online
« Reactie #1 Gepost op: 2009/07/20, 17:21:04 »
Soms klinkt het geluid van Regnum nergens naar, enorme corruptie. Dan pakt het spel 100 % CPU, zodat de graphics enorm schokkerig gaan. Daarom ben ik gestopt met spelen...