Nieuws:

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: backup.pst (van outlook) in evolution overnemen? Kan dat?  (gelezen 588 keer)

KwastjeModus

  • Gast
backup.pst (van outlook) in evolution overnemen? Kan dat?
« Gepost op: 2009/06/20, 13:12:37 »
Beste mensen, verleden week had ik al een vraagje hoe ik van de gegevens van outlook een back-up bestand kon maken. Ik ben toen prima van advies voorzien. Vanuit de outlook (niet outlook express) heb ik keurig een backup.pst kunnen maken.

Ik heb even verder niet kunnen werken omdat het intern geheugen naar zń grootje was en nu ik er andere in heb geplaatst heb ik de volgende vraag:

Kan ik die backup.pst gebruiken in open office / evolution? In dat geval zouden de mensen voor wie ik deze computer aan het inrichten ben meteen gebruik kunnen maken van legale software. Waar moet ik dat backup.pst neerzetten?

Offline Gijsbert

  • Lid
  • Steunpunt: Ja
In der Beschränkung zeigt sich der Meister.

KwastjeModus

  • Gast
Re: backup.pst (van outlook) in evolution overnemen? Kan dat?
« Reactie #2 Gepost op: 2009/06/20, 13:48:07 »
Beetje oud http://www.ibiblio.org/pub/Linux/docs/HOWTO/translations/nl/onehtml/Outlook-to-Unix-Mailbox-NL.html misschien kan je er wat mee?
Dank je, inmiddels kwam ik zelf op deze pagina: http://www.repairpst.info/qd.php?questionid=24&pg=how_to_import_outlook_pst_in_evolution?

Dit lijkt iets nieuwer en ga voorlopig dit laatse even proberen. Ik laat jullie weten wat voor vorderingen ik maak met de diverse suggesties.