Nieuws:

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Probleem bij het opstarten...  (gelezen 537 keer)

Offline Armando

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Probleem bij het opstarten...
« Gepost op: 2009/06/20, 13:00:13 »
Hallo allemaal,

Ik heb sinds kort Ubuntu geinstalleerd en nu krijg ik een foutmelding bij het opstarten namelijk deze:

usb 1-5: device descriptor read/64 error -110

Deze melding geeft die een aantal keer en dan start die alsnog op maar wil hem er toch graag uit halen.
Iemand misschien enig idee wat dit kan zijn? Een driver van de usb ofzo?

Alvast bedankt!
Armando

Offline Lexaldo

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Probleem bij het opstarten...
« Reactie #1 Gepost op: 2009/06/20, 13:14:56 »
Het volgende zou misschien kunnen helpen:

PC uitzetten en de stekker uit het stopcontact halen. En dan alle USB-apparaten losmaken.
Na een paar minuten: stekker weer in het stopcontact, opstarten en die USB-zaken weer inpluggen.
« Laatst bewerkt op: 2009/06/20, 13:23:56 door Lexaldo »

Offline Armando

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Probleem bij het opstarten...
« Reactie #2 Gepost op: 2009/06/21, 11:54:20 »
Ik heb je oplossing geprobeerd en het heeft helaas niet gewerkt...Toen ik de pc een keer opstraten zonder die USB muis en printer toen gaf die de melding niet.

Iemand nog een idee?

Bedankt!
Armando

UPDATE:

Het probleem lag bij mijn printer. Printer nu op een andere pc aangesloten nu lijkt het te zijn verholpen.
« Laatst bewerkt op: 2009/06/21, 19:12:40 door Armando »