Nieuws:

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Youtube  (gelezen 1014 keer)

Offline Armand2

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Youtube
« Gepost op: 2009/06/03, 14:22:53 »
Youtube filmpjes starten bij mij niet op, zowel niet in Firefox als Opera. Ik schijn iets te moeten doen met Media Player Commectivity. Maar wat? Wat hierover in correspondenties gedebiteerd wordt, ontgaat met volledig. Kan ik ergens een simpele instructie in deze vinden? Wizard loopt vast, maar dat schijnt te horen...?!

Offline Cumulus007

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Youtube
« Reactie #1 Gepost op: 2009/06/03, 14:44:56 »
Vergeet dat MediaPlayer Connectivity maar, nergens voor nodig nu ;)

Wat bedoel je met "niet opstarten"? je ziet wel een player, maar ze laden niet door? Is dit alleen op YouTube?

Offline Dave

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Youtube
« Reactie #2 Gepost op: 2009/06/03, 15:47:43 »
versie 10 van de adobe flashplayer installeren zou voldoende moeten zijn.

Offline Armand2

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Youtube
« Reactie #3 Gepost op: 2009/06/08, 13:37:59 »
Adobe 10 installeren en uitvoeren tips hebben beide niet mogen baten! Filmpje aanklikken levert niet meer op dan een wit scherm ter grootte van wat normalerwijs zwart is.

Offline Drummies

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Youtube
« Reactie #4 Gepost op: 2009/06/08, 13:44:54 »
zoals femke98 al aangeeft ubuntu-restricted-extras installeren:, zou dit probleem moeten oplossen

http://wiki.ubuntu-nl.org/MultimediaOndersteuningJaunty
Gestopt als aktief Forumlid 17/10/2011