Misschien ten overvloede maar...
Open synaptic en klik links bovenaan op Bestand ->markeringen opslaan als en kies vervolgens een naam en waar je hem wilt hebben.
Vergeet niet om onderaan volledige status opslaan, niet alleen veranderingen aan te vinken.
Daarna kan hij eventueel naar believen worden uitgeprint of op een ander tijdstip opnieuw worden ingelezen.
(Wat doet dat scripje eigenlijk? Als ik dat uitvoer gebeurt er niets, lijkt het)