Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: problemen met xampp controlpanel  (gelezen 1488 keer)

andre39

  • Gast
problemen met xampp controlpanel
« Gepost op: 2009/04/26, 15:39:55 »
hallo

ik heb problemen met xampp controlpanel. het wil maar niet lukken  ik heb het al eens geprobeert zoals het hier http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=223410 staat beschreven. maar ik snap het niet helemaal moet nu de code nu plakken in een GEDIT. hoe krijg ik dit dan werkend? Kan iemand mij in  het Nederlands stap voor stap uit leggen hoe ik dit moet doen  en hoe start ik dan het control panel op . want XAMPP opstarten/stoppen  via het terminalvenster is lastig.

alvast bedankt

andré

Offline Cumulus007

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: problemen met xampp controlpanel
« Reactie #1 Gepost op: 2009/04/26, 18:02:59 »
gewoon surfen naar localhost in je browser?

andre39

  • Gast
Re: problemen met xampp controlpanel
« Reactie #2 Gepost op: 2009/04/27, 07:44:32 »
dit bedoel ik niet. Er zit namelijk een menutje  bij xampp waar je de server mee kan starten en stoppen zonder het terminalvenster te gebruiken. alleen ik krijg het niet werkend. wie kan me verder helpen.

alvast bedankt