Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: LIDL Targa Traveller 1534 Ralink 0781 (RT2860 driver) installeren in Ubuntu 8.10  (gelezen 2258 keer)

ivanwmc

  • Gast
De Targa Traveller 1534 (Lidl) maakt gebruik van de Ralink 0781 draadloos netwerkcontroller. Deze wordt NIET standaard ondersteund in Ubuntu 8.10.

Met de hieronder vermelde link kan je de benodigde rt2860-dkms driver downloaden. Simpelweg openen met GDebi Package Installer. Het pakket is na installatie terug te vinden in Synaptic Pakketbeheer onder het kopje 'geïnstalleerd (verouderd of handmatig geïnstalleerd)'. Van hieruit kan je de driver dus eventueel ook weer (volledig) verwijderen.

http://www.array.org/ubuntu/dists/intrepid/eeepc/binary-i386/rt2860-dkms_1.7.1.1_all.debOffline Maik

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Dan gaat deze op slot en gaan we hier verder: http://forum.ubuntu-nl.org/hardware-en-drivers/lidl-targa-traveller-1534-ralink-0781-(rt2860-driver)-installeren-in-u-39911/

ivanwmc, gaarne in het vervolg 1 topic over je probleem posten anders wordt het onoverzichtelijk. Alvast bedankt.