Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: HP Deskjet 5740  (gelezen 895 keer)

Paretje

  • Gast
HP Deskjet 5740
« Gepost op: 2006/10/03, 23:11:25 »
Ik gebruik sinds gistren Kubuntu inplaats van Ubuntu. Maar nu zou ik de drivers van Ubuntu nodig hebben, de drivers van Kubuntu zijn namelijk heel wat beperkter.

Offline profoX

  • Lid
    • wesley
    • Lionslink
  • Steunpunt: Nee
HP Deskjet 5740
« Reactie #1 Gepost op: 2006/10/03, 23:30:33 »
Dat kan niet. Kubuntu heeft als enige verschil de grafische desktopinterface KDE in plaats van GNOME. De drivers zijn identiek hetzelfde. Dus ik veronderstel dat je iets anders bedoelt. Kan je wat specifieker zijn met je vraag?
Human Knowledge Belongs To The World -- Antitrust (2001)
Nederlandstalige Ubuntu documentatie van Ubuntu-NL (wiki)

Paretje

  • Gast
HP Deskjet 5740
« Reactie #2 Gepost op: 2006/10/04, 11:23:00 »
Onder Ubuntu had heel veel drivers voor HP, onder Kubuntu heb ik er welgeteld 4. Dus mijn vraag is: Hoe kan ik die drivers ook installeren onder Kubuntu.

Er was ook een verschil in rechten in Kubuntu, de rechten voor het schrijven van CD-Roms en zo. Die rechten zou je onder Ubuntu wel gemakkelijker kunnen aanpassen.