Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: World of buntuwarcraft nieuw topic  (gelezen 795 keer)

Kevin1979

  • Gast
World of buntuwarcraft nieuw topic
« Gepost op: 2009/03/14, 15:40:58 »
voor diegene doe de vorige topic hebben gevolgt

WOW werkt dus wel maar naar venant het spelen tref ik her en der nog
problemen aan, misschien kan er hier een toelichting gegeven worden
zo doende dat er een oplossing uit de bus kan komen,

Het volgende doet zich voor

inloggen is geen probleem en spelen ook niet
maar er zijn momenten dat als je een key combinatie doet
of op een flying mount stapt het zij ook in een instance stappen
brengt soms poblemen met zich mee, het spel speelt anders
heel vlot maar met de voor aangegeven punten dat het beeld
frozen komt je kan dan ook niet meer uit het spel ingame noemen
ze dat ook wel een DC disconect of beter gezegt een crash in een
instance (dungeon) kan je da gewoonweg niet maken dit gebeurd ook
als ik te snel op start druk na wow gestart te hebben of na start te hebben
gedrukt te snel inlog en ook als ik heb ingelogt als ik gelijk
mijn realm wil enteren dan freeze ik ook, als ik naar
mijn FPS kijk zegt deze 2.1 ik heb ook geen lag van mijn internet
connectie want ik heb hier in belgiƫ de hoogste die er te krijgen is
en dat is 100 mbps nu ja ik heb zoals in de vorige topic aangegeven
dat uiteindelijk het volgende mijn game heeft doen werken ik copy past
dit even en misschien kan er nog iets aan toegevoegd worden

ik draai het spel op de laagste settings geen vinsinc staat op en mijn
resollutie staat ook op het laagste, nu wel even mee geven dat het nu
meer begind voor te komen als voor heen en ik heb niets aangepast

dit is voor dat de game eindelijk is beginnen te werken nog ingevoerd
onder de map naam

Config.wtf

SET readTOS "1"
SET readEULA "1"
SET readScanning "-1"
SET readContest "-1"
SET readTerminationWithoutNotice "1"
SET installType "Retail"
SET locale "enGB"
SET movie "0"
SET showToolsUI "1"
SET portal "eu"
SET realmList "eu.logon.worldofwarcraft.com"
SET patchlist "eu.version.worldofwarcraft.com"
SET coresDetected "2"
SET hwDetect "0"
SET gxColorBits "24"
SET gxDepthBits "24"
SET gxResolution "1024x768"
SET gxRefresh "60"
SET gxMultisampleQuality "0.000000"
SET gxFixLag "0"
SET videoOptionsVersion "1"
SET Gamma "1.000000"
SET Sound_OutputDriverName "System Default"
SET Sound_MusicVolume "0.40000000596046"
SET Sound_AmbienceVolume "0.60000002384186"
SET farclip "727"
SET particleDensity "1.000000"
SET spellEffectLevel "8"
SET groundEffectDensity "48"
SET mouseSpeed "0.5"
SET Sound_VoiceChatInputDriverName "System Default"
SET Sound_VoiceChatOutputDriverName "System Default"
SET ChatMusicVolume "0.29999998211861"
SET ChatSoundVolume "0.39999997615814"
SET ChatAmbienceVolume "0.29999998211861"
SET realmName "Deathwing"
SET gameTip "4"
SET VoiceActivationSensitivity "0.39999997615814"
SET textureFilteringMode "3"
SET accountName "vanhoudt"
SET shadowLevel "0"
SET groundEffectDist "120"
SET environmentDetail "1"



ik krijg echter geen fout meldingingen ik dien dan mijn pc uit de zetten en vervolgens weer op te
starten want hij doet dan niets meer. Ook even aangeven dat mijn ingame mini map rechtsboven
ook links onder gelijk een glitch tijdens het lopen zo wat flikkerd dit zou ook niet mogen voorkomen

hopenlijk is er een oplossing voor want in een instance is dit enorm irritant misschien voor diegene die
wow spelen op ubuntu kan je even uw config.wtf openen en de gehele inhoud copy pasten in deze topic
eventueel kan me dit soelaas bieden als deze bij u wel perfect werkt want dit heeft mij er bij geholpen
dat ik nu wel kan spelen mischien staan er settings in die ik niet heb alvast bedankt het enige dat ik niet
mag plaatsen is SET opengl of zo iets want ik werk met intel en dat geeft meer problemen

mvg Kevin
« Laatst bewerkt op: 2009/03/14, 16:07:11 door Kevin1979 »

Offline kebabfish

  • Lid
  • Steunpunt: Ja
Re: World of buntuwarcraft nieuw topic
« Reactie #1 Gepost op: 2009/03/14, 17:28:11 »
Ik denk dat ik mijn sok maar in een ovenschotel ga verwerken :/

(voor diegene die het niet snappen, ik heb kevin1979 een bepaalde belofte gedaan :))
Op de chat te vinden als debiantux

Kevin1979

  • Gast
Re: World of buntuwarcraft nieuw topic
« Reactie #2 Gepost op: 2009/03/14, 23:40:34 »
Ik denk dat ik mijn sok maar in een ovenschotel ga verwerken :/

(voor diegene die het niet snappen, ik heb kevin1979 een bepaalde belofte gedaan :))

ah ik weet he eigenlijk niet heb mijn instellingen weer anders gezet naar windowed mode en nu heb ik geen DC gehad heel de avond
dus ik snap het gewoon soms niet dan werkt het wel heel goed dan weer niet ik krijg er geen gedacht van of het nu aan de servers
ligt die voll lopen met mensen of aan mijn lapie of aan de instellingen ik weet het begot niet.

Het zal wel goed komen ;-)

misschien zoals ik al zei als iemand zijn Config.wtf wil posten die zelf op ubuntu wow speelt waar het perfect bij werkt zonder DC etc etc
kan in misschien daar eens mee proberen door een backup te maken van de huidige en de ne geposte even in de plaats te gebruiken om te kijken
wat het zegt ;-) ik probeer ook maar wat ;-)