Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: LoCo Drupal module  (gelezen 733 keer)

Offline Sense Hofstede

  • Lid
    • sense
  • Steunpunt: Nee
LoCo Drupal module
« Gepost op: 2009/02/15, 19:28:55 »
Het LoCo Drupal project ontwikkelt een groep modules voor Drupal (5 en 6 worden op dit moment ondersteund) die LoCo groepen kunnen gebruiken om een eigen website op te zetten.
Ik hoorde van het bestaan er van nadat ik dit bericht op Ubuntu Planet had gelezen: http://www.fabianrodriguez.com/blog/2009/02/13/drupal-5x-and-6x-loco-suite-released/

Zoals je kunt zien in de blogpost heeft het een goedgekeurde thema en Launchpad OpenID- en groepintegratie. Alhoewel ik niet weet hoe slim het is om hulpzoekenden zich op Launchpad te laten registreren, denk ik dat het toch wel de moeite waard is om naar te kijken. Was het project al bekend bij de groepleiding of is het nieuw?

Een voordeel is wel dat je met de OpenID plugin ook complete integratie over de hele website kunt bekijken, er is namelijk ook al een OpenID-integratieplugin voor MoinMoin.
Vragen over Ubuntu Nederland of de internationale Ubuntu-gemeenschap? PB of mail me!