Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Compaq ipaq 3850 pocket pc 2002  (gelezen 1065 keer)

nicogroos

  • Gast
Compaq ipaq 3850 pocket pc 2002
« Gepost op: 2009/02/14, 18:30:37 »
Beste allen,

Sinds de nieuwe versie van Ubuntu zijn voor mij een groot aantal problemen opgelost, die voor mij de overstap van windows vista naar linux een heel stuk dichterbij brengen. Voordat ik echter de definitieve overstap kan maken, wil ik nog één probleem oplossen. Ik heb al tijden een compaq ipaq 3850 PDA met pocket pc 2002 erop, die werkt echter niet meer onder windows vista. Ik wil toch kijken of ik hem onder linux kan gebruiken, misschien kan ik er wel linux op installeren, en anders in elk geval synchroniseren met een Ubuntu PIM. Wie heeft er ervaring met het gebruik van deze PDA onder ubuntu en kan mij uitleggen hoe ik dit kan installeren?

Hartelijke groet
NIco Groos

Offline Gijsbert

  • Lid
  • Steunpunt: Ja
Re: Compaq ipaq 3850 pocket pc 2002
« Reactie #1 Gepost op: 2009/02/14, 22:52:49 »
Een link http://mstempin.free.fr/linux-ipaq/html_nochunks/Linux-iPAQ-HOWTO-1.1.html wat veroudert maar misschien heb je er iets aan.

Met vriendelijke groet,

Gijs
In der Beschränkung zeigt sich der Meister.