Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Totem speelt geen streams af  (gelezen 484 keer)

Herco

  • Gast
Totem speelt geen streams af
« Gepost op: 2006/09/25, 22:08:42 »
Ik ben waarschijnlijk de zoveelste met het volgend probleem. Sinds kort begonnen met xubuntu. Met behulp van documentatie het systeem klaargemaakt voor het afspelen van dvd's, streams, etc. Nu wil ik via het internet het journaal bekijken, krijg ik via Totem de volgende mededeling: "Video codec MS WMV (win32) is nog handled, you might need to install additional plugins to be able to play some of movies. Ik heb me rot gezocht, maar ik weet niet meer wat ik er aan moet doen. Kan iemand mij helpen? Betekent dit dat ik de win32 codect niet heb?Of zijn deze nog niet geactiveerd?

Herco

  • Gast
Totem speelt geen streams af
« Reactie #1 Gepost op: 2006/09/25, 22:13:25 »
Sorry mensen, niet goed gekeken. Bleek dat het pakket win32 codecs nog geinstalleerd moest worden. Tja, dan gebeurd er anders ook niets he! Nou ja, in ieder geval, ik heb beeld en geluid.