Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: [OPGELOST] KDE 4.2 en PPTP  (gelezen 748 keer)

Offline ruujan

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
[OPGELOST] KDE 4.2 en PPTP
« Gepost op: 2009/02/01, 21:11:26 »
Ik ben bezig om over te stappen naar KDE 4.2. Dat ziet er geweldig uit maar ik heb één vervelend probleem. Ik kan namelijk geen PPTP-VPN's maken. KNetworkmanager weigert iets met PPTP te doen en KVPNC werkt in versie 0.90 uit de repos wel maar kan niet verbreken  ??? terwijl versie 0.91 wel werkt maar vervolgens mijn resolv.conf en routetabel niet goed terugzet na afsluiten en ik die dus weer handmatig terug moet zetten.
Is er nou geen andere fatsoenlijke manier om een PPTP verbinding op te zetten? Dat zou verschrikkelijk jammer zijn, want ik moet bij een aantal klanten met PPTP kunnen inloggen. Bij anderen heb ik OpenVPN en daar heb ik zelf maar een aantal scripts voor gemaakt.

« Laatst bewerkt op: 2009/02/03, 09:18:58 door ruujan »

Offline ruujan

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: KDE 4.2 en PPTP
« Reactie #1 Gepost op: 2009/02/02, 10:57:14 »
Gevonden. kvpnc maakt een backup van resolv.conf naar een bestand, maar kopieert een verkeerd bestand terug bij het afsluiten.