Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Webpage blijft 'laden' ,url onderaan: Read i2.ytimg.com  (gelezen 2487 keer)

Offline heir4c

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Webpage blijft 'laden' ,url onderaan: Read i2.ytimg.com
« Gepost op: 2009/01/27, 01:16:41 »
Een webpagina blijft laden en bij  het herladen van de pagina en uploaden van berichten heb ik problemen.
Onderaan staat de url : Read i2.ytimg.com
Schijnt iets te maken te hebben met video of zoiets en vond ergens een advies om ipv6 te deinstalleren maar ik zie dat nergens staan in Synaptic.
??????
Intussen bewoog mijn sphere van zelf, delen van de desktop lijken een eigen leven te lijden, het lijkt wel of er iemand anders ermee bezig is. Ga een herstarten en kijken of ik dit in 8.04 ook heb. Zit nu in 9.04
In 8.04 heb ik het ook maar mededeling onderaan is wachten op www.youtube.com
Tot hiertoe niet meer gehad. Het blijven laden had blijkbaar te maken met een fimpje van Youtube dat weergegeven werd. Zal wel iets te maken hebben met de 9.04 alpha versie die ik uittest.