Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Wireless werkt en daarna niet meer  (gelezen 810 keer)

Polli001

  • Gast
Wireless werkt en daarna niet meer
« Gepost op: 2009/01/14, 02:23:59 »
Ik heb meermalen Ubuntu geprobeerd, maar telkens haakte ik af omdat ik mijn notebook niet wireless kreeg.
Nu heb ik het opnieuw geprobeerd met Super Ubuntu, en ja, het lukte, rechts bovenin stond een icoon dat ik aanklikte, vervolgens het e.e.a. invulde en ja, ik was draadlood on line.
Na uitloggen en weer inloggen, was die icoon verdwenen en lukte het me niet meer om draadloos te internetten. Als ik bij \Netwerkverbindingen\Draadloos dubbelklik op mijn 'verbinding', zie ik dat daar het ' automatisch verbinden' aangevinkt staat. Wat ik echter ook probeer, verbinding krijg ik niet.
Hoe kom ik hier uit? Wat doe ik verkeerd?

Offline frank7

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Wireless werkt en daarna niet meer
« Reactie #1 Gepost op: 2009/01/14, 06:48:50 »
Komt dat icoon bovenin het scherm wel terug na een volledige herstart?

of ga eens naar deze website toe en kijk of je er iets aan hebt,

http://sites.google.com/site/computertip/geendraadloosinternet

Frank
« Laatst bewerkt op: 2009/01/14, 06:55:48 door Frank »
Ubuntu user #248431
linux user #480561

Offline sniper_david

  • Lid
    • http://www.computer-team.info
  • Steunpunt: Nee
Re: Wireless werkt en daarna niet meer
« Reactie #2 Gepost op: 2009/01/30, 16:00:38 »
Hoi,

Ik had over enkele weken dezelfde problemen. :-(

Na het kompleet opnieuw instaleren van mijn laptop en de backport-drivers werkt alles weer normaal.
Waarom ???