Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: opnames via dvd recorder niet zichtbaar op kaffeine/audacity  (gelezen 2120 keer)

wilwortel

  • Gast
opnames via dvd recorder niet zichtbaar op kaffeine/audacity
« Gepost op: 2008/12/31, 20:19:00 »
heb een raar probleempje. diverse opnames gemaakt via sony dvd recorder, sommige ook weer gedeleted. Die blijken naderhand wel te zien zijn met kaffeine player en audacity en totem etc.
schijnbaar toch niet verwijderd via dvd recorder. Maar met genoemde programmaś ook niet te verwijderen, krijg mededeling dat ik alleen leesrechten heb. 1) hoe is dit mogelijk dat ik toch ooit verwijderde opnames te zien krijg, 2) hoe krijg ik ze van mijn dvdje af?

Offline vanadium

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: opnames via dvd recorder niet zichtbaar op kaffeine/audacity
« Reactie #1 Gepost op: 2009/01/01, 13:50:50 »
DVD-R, DVD+R of DVD-RW? Als het alleen-schrijven DVD's zijn, blijft ook hetgeen je "wist" op de schijf staan, hoewel het niet meer in het menu staat. Bij DVD-RW krijg je de ruimte van wat je wist wél weer vrij.