Nieuws:

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: KDE 4.1 Kontact crashed bij opstarten  (gelezen 405 keer)

Offline Idzme

  • Lid
    • http://idzme.wordpress.com/
  • Steunpunt: Nee
KDE 4.1 Kontact crashed bij opstarten
« Gepost op: 2008/11/29, 09:36:27 »
Bij het automatisch opstarten van Kontact krijg ik de volgende melding:
A Fatal Error Occurred
The application Kontact (kontact) crashed and caused the signal 11 (SIGSEGV).
Please help us improve the software you use by filing a report at http://bugs.kde.org. Useful details include how to reproduce the error, documents that were loaded, etc.

en hier de details:
Application: Kontact (kontact), signal SIGSEGV
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
[Thread debugging using libthread_db enabled]
[New Thread 0xb4d5e6c0 (LWP 6910)]
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
[KCrash handler]
#6  0xb1113252 in Akregator::FeedList::findByID ()
   from /usr/lib/kde4/akregatorpart.so
#7  0xb1139079 in ?? () from /usr/lib/kde4/akregatorpart.so
#8  0xb11391ae in ?? () from /usr/lib/kde4/akregatorpart.so
#9  0xb7841a60 in QMetaObject::activate () from /usr/lib/libQtCore.so.4
#10 0xb78427e2 in QMetaObject::activate () from /usr/lib/libQtCore.so.4
#11 0xb7847db7 in ?? () from /usr/lib/libQtCore.so.4
#12 0xb7847edc in ?? () from /usr/lib/libQtCore.so.4
#13 0xb783c53f in QObject::event () from /usr/lib/libQtCore.so.4
#14 0xb6f1d8ec in QApplicationPrivate::notify_helper ()
   from /usr/lib/libQtGui.so.4
#15 0xb6f2576e in QApplication::notify () from /usr/lib/libQtGui.so.4
#16 0xb7cfb72d in KApplication::notify () from /usr/lib/libkdeui.so.5
#17 0xb782ce61 in QCoreApplication::notifyInternal ()
   from /usr/lib/libQtCore.so.4
#18 0xb785ad81 in ?? () from /usr/lib/libQtCore.so.4
#19 0xb7857520 in ?? () from /usr/lib/libQtCore.so.4
#20 0xb56496f8 in g_main_context_dispatch () from /usr/lib/libglib-2.0.so.0
#21 0xb564cda3 in ?? () from /usr/lib/libglib-2.0.so.0
#22 0xb564cf61 in g_main_context_iteration () from /usr/lib/libglib-2.0.so.0
#23 0xb7857478 in QEventDispatcherGlib::processEvents ()
   from /usr/lib/libQtCore.so.4
#24 0xb6fb7ee5 in ?? () from /usr/lib/libQtGui.so.4
#25 0xb782b52a in QEventLoop::processEvents () from /usr/lib/libQtCore.so.4
#26 0xb782b6ea in QEventLoop::exec () from /usr/lib/libQtCore.so.4
#27 0xb782dda5 in QCoreApplication::exec () from /usr/lib/libQtCore.so.4
#28 0xb6f1d767 in QApplication::exec () from /usr/lib/libQtGui.so.4
#29 0x0804bf52 in _start ()
#0  0xb8031430 in __kernel_vsyscall ()

iemand enig idee?

thanks
idzme
Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200), 1024 MB (SDRAM), 2x ST3160021A (160 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100)
Ubuntu 8.10-Xubuntu 8.10
Linux user #464441 / Ubuntu user # 23391
Mini-distro's en het laatste Linux nieuws: http://idzme.wordpress.com
www.twitter.com/basidz

Offline Ramana

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: KDE 4.1 Kontact crashed bij opstarten
« Reactie #1 Gepost op: 2008/11/29, 11:33:13 »
Is dit in Kubuntu of heb je KDE4 en kontact geinstalleerd in Ubuntu

Offline Cumulus007

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: KDE 4.1 Kontact crashed bij opstarten
« Reactie #2 Gepost op: 2008/11/29, 12:21:20 »
Hij gebruikt KDE 4, dus niet binnen Gnome geïnstalleerd denk ik. Misschien is het een bug, ik heb er i.i.g geen last van. Wat is de output wanneer je kontact via de terminal start?

Offline siegi

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: KDE 4.1 Kontact crashed bij opstarten
« Reactie #3 Gepost op: 2008/11/29, 12:40:56 »
Als je eventueel een bug report wil binnen leveren zal je moeten zorgen dat deze meldingen weg zijn.
(no debugging symbols found)
Dit kan je doen door de nodige debugging pakketjes te installeren.

onder ander kdepim-dbg