Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Geluids regeling  (gelezen 1052 keer)

WillemM

  • Gast
Geluids regeling
« Gepost op: 2008/09/26, 15:08:46 »
Ik heb een Asus P5GD2 Premium moederbord met geintegreerde geluidskaart met een logitec 7.1 boxensetje deze produceert inmiddels wel geluid maar ik ben aan een oor behoorlijk machinedoof en vind het daarom wel prettig als ik de boxen zo in kan stellen dat ik het idee heb midden tussen de boxen in te zitten, onder windows is dat geen probleem dan heb je AEX (als ik het goed heb) waarin je de speakers per stuk kunt regelen, is zoiets ook mogelijk met Ubuntu?
Tevens heb ik een tv op de plek waar ik deze pc heb staan welke ik voor het geluid aangesloten heb op mijn pc ook deze werkt niet.
Ook gebruik ik nogal vaak Skype.
Ik zit inmiddels aan een losse geluidskaart te denkenmaar weet dan niet welke wel aan al mijn eisen voldoet en welke dan ook nogeens goed geprijst is, liever bereik ik natuurlijk het gewenste resultaat met de onboard geluidskaart.

Wie o wie weet raad?

Bij voorbaat dank

Willem

Online Pjotr

  • Lid
    • http://sites.google.com/site/computertip
  • Steunpunt: Nee
Geluids regeling
« Reactie #1 Gepost op: 2008/09/26, 15:17:13 »