Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Iwconfig  (gelezen 673 keer)

Offline marc heijerman

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Iwconfig
« Gepost op: 2008/09/18, 21:57:56 »
Na weer es een vraagje. Hoe zit het nou met iwconfig. Ik weet wat ik kan instellen met iwconfig maar dat wil mij niet helpen een ip adres te krijgen op mijn wireless kaartje. Hoe connect ik nu precies met een draadloos netwerk. Ik heb op mijn werk een draadloos accespoin maar zodra ik bij dhclient eth1 doe (wat waarschijnlijk niet de manier is) krijg ik dus geen ip. Wel kan ik van alles instellen met iwconfig behalve hoe ik een ip krijg. Hoe kan ik mijn dus aanmelden op een accespoint en dan een ip adres uitgedeeld krijgen.
Ik praat niet te snel, je luisterd te langzaam ;-)

Offline marc heijerman

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Iwconfig
« Reactie #1 Gepost op: 2008/09/19, 16:44:01 »
Nou het lag waarschijnlijk aan de routertjes op mijn werk. Thuis werkt het meteen met dhclient en de juiste iwconfig commando's.
Ik praat niet te snel, je luisterd te langzaam ;-)