Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Sitecom WL-140 v2  (gelezen 1043 keer)

RobF

  • Gast
Sitecom WL-140 v2
« Gepost op: 2008/08/19, 19:24:22 »
Hallo,
Gebruik een Compaq Armada 1700, Pentium II, 166 MB, 3 GB HD met Xubuntu 8.04. 187 updates d.m.v. de Update Manager geïnstalleerd via Ethernet-Card.
Probeer een Sitecom WL-140 v2 wireless card aan de praat te krijgen. Is helaas niet gelukt
Na een groot aantal vergeefse pogingen, o.a. met ndiswrapper, was het systeem (waarschijnlijk) een rommeltje en heb ik Xubuntu met z'n updates en ndiswrapper opnieuw geïnstalleerd. (ndiswrapper, version 1.52, utils version 1.9)

Router is Siemens gigaset SX551 WLAN dsl (KPN), maar dat is in zoverre (nog) niet van belang, dat mijn kaart geen enkele draadloos netwerk kan vinden, laat staan verbinden met mijn eigen router. (zowel mijn WinXP-PC als mijn iMac vinden hoopjes draadloze netwerken in de omgeving).

Iemand die weet hoe het wel moet?