Nieuws:

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Geen geluid in KMess+wachtwoordprobleempje  (gelezen 1350 keer)

Offline Vistaus

  • Webteam
    • vistaus
  • Steunpunt: Nee
Geen geluid in KMess+wachtwoordprobleempje
« Gepost op: 2008/08/11, 23:32:41 »
Ik heb KMess zojuist van de SVN gehaald en wat een schitterend programma is het zeg :D

Ik heb alleen 2 kleine probleempjes:

1 Ik heb geen geluid in KMess. Zowel met ALSA als PulseAudio geen geluid.
2 Hij onthoudt mijn wachtwoord niet, terwijl ik dat wél elke keer aankruis.

Iemand een oplossing?

Offline Vistaus

  • Webteam
    • vistaus
  • Steunpunt: Nee
Geen geluid in KMess+wachtwoordprobleempje
« Reactie #1 Gepost op: 2008/08/12, 12:30:07 »
Nog steeds geen geluid nu :(

Offline Vistaus

  • Webteam
    • vistaus
  • Steunpunt: Nee
Geen geluid in KMess+wachtwoordprobleempje
« Reactie #2 Gepost op: 2008/08/13, 16:59:49 »
Is er echt niemand die een oplossing voor me heeft? De oplossing voor het geluid op de offciële website werkt ook niet.

Offline Vistaus

  • Webteam
    • vistaus
  • Steunpunt: Nee
Geen geluid in KMess+wachtwoordprobleempje
« Reactie #3 Gepost op: 2008/08/21, 18:42:39 »
Niemand? :(

Ik ga het ook wel op het KMess-forum vragen maar misschien komt iemand hier ook nog met een oplossing...

Offline dvdmeer

  • Lid
    • Python-RandR :: dvdmeer.nl
  • Steunpunt: Nee
Geen geluid in KMess+wachtwoordprobleempje
« Reactie #4 Gepost op: 2008/08/21, 20:21:57 »
Wachtwoord heeft het bij mij ook nooit gehouden, daarom ben ik eigenlijk gestopt met dat programma. Dus dat ligt denk ik niet aan jou, maar aan het programma zelf. Met geluid kan ik je helaas niet helpen.

Offline Vistaus

  • Webteam
    • vistaus
  • Steunpunt: Nee
Geen geluid in KMess+wachtwoordprobleempje
« Reactie #5 Gepost op: 2008/08/21, 20:23:10 »
Ok, bedankt, dan zal ik maar een bug-report doen over dat wachwoord. En ik vind het opzich niet zo heel erg van dat wachtwoord, ben het nu wel gewend, maar het zou het net ietsje makkelijker maken als ik het niet steeds hoefde in te typen ;)

Offline Vistaus

  • Webteam
    • vistaus
  • Steunpunt: Nee
Geen geluid in KMess+wachtwoordprobleempje
« Reactie #6 Gepost op: 2008/08/23, 22:36:57 »
Ik weet niet of het nou ligt aan dat ik kubuntu-desktop heb geinstalleerd of dat ik gewoon de geluiden handmatig moest aangeven maar het geluid doet het! :D

Offline dvdmeer

  • Lid
    • Python-RandR :: dvdmeer.nl
  • Steunpunt: Nee
Geen geluid in KMess+wachtwoordprobleempje
« Reactie #7 Gepost op: 2008/08/23, 23:45:33 »
Mooi om te horen. Wachtwoord probleem zeker niet opgelost? Trouwens, al een bug-report de deur uit gedaan?

Offline Vistaus

  • Webteam
    • vistaus
  • Steunpunt: Nee
Geen geluid in KMess+wachtwoordprobleempje
« Reactie #8 Gepost op: 2008/08/24, 12:30:57 »
Wachtwoord nog niet opgelost. Ik ga nog een bug-report doen.

Maar dat geluid komt inderdaad omdat ik kubuntu-desktop heb geinstalleerd, heb ik zojuist ontdekt.

Offline Paul

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Re: Geen geluid in KMess+wachtwoordprobleempje
« Reactie #9 Gepost op: 2009/05/04, 20:51:59 »
HHmm apart.
Heb met Kmess geen wachtwoord probleem maar heb geen geluid.
Dit is opgetreden tijdens de upgrade van de 8.10 naar de 9.04

Offline Vistaus

  • Webteam
    • vistaus
  • Steunpunt: Nee
Re: Geen geluid in KMess+wachtwoordprobleempje
« Reactie #10 Gepost op: 2009/05/04, 21:01:00 »
Dit probleem is al laaaaaaang en breed opgelost, in ieder geval bij mij.

Is het alleen bij KMess? En wat gebruik je? Ubuntu of Kubuntu?