Het zit zo, omlangs heeft Microsoft besloten om alle oude clients voor MSN uit hun database te flikkeren, dus als de client die je gebruikt te oud is, pech voor jouw.
Microsoft doet dit voornamelijk om te voorkomen dat oude clients die instabiel zijn van hun netwerk te weren, maar uit interne memo's is gebleken dat het vooral dient om alternatieve clients een hak te zetten.