Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Interface bestaat niet (!) Bug ?  (gelezen 611 keer)

Offline Reijer

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Interface bestaat niet (!) Bug ?
« Gepost op: 2008/07/07, 18:49:15 »
Laptop ACER TravelMate 4500 met draadloos internet. Ubuntu HH 8.04
Dual boot met XP. Alles werkt normaal, draadloos dus ook. (alleen valt Firefox uit als ik de webcams van www.beleefdelente.nl wil bekijken, maar daar gaat het hier niet over)
Als ik op het netwerkicoontje op de taakbalk klik, verschijnt het venster "verbindingseigenschappen: eth1" Dan een klik op de knop "configureren" En dan verschijnt tot mijn stomme verbazing een venster met de volgende mededeling: "De interface bestaat niet. Controleer of het goed is gespeld en of het systeem het op de juiste wijze ondersteunt" Deze melding verschijnt ok als ik via "Systeem - Beheer - Netwerkhulpmiddelen " op de knop "Configureren" klik. Nogmaals: draadloos werkt gewoon !
Wie kan me hier meer over vertellen ? Is dit een bug in 8.04 of is het een syteemgebonden foutje ?
Reijer.