Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: U804 + Samsung CLP-300 - Blauw te donker  (gelezen 644 keer)

Raymakers

  • Gast
U804 + Samsung CLP-300 - Blauw te donker
« Gepost op: 2008/06/30, 13:32:37 »
Me eerste stappen met linux zijn gezet (als ik moet overstappen van XP naar Vista, dan gewoon meteen naar Linux toe he ;) ) maar loop tegen een paar probleempjes aan.

Ik heb een Samsung CLP-300, deze wordt netjes door Ubuntu804 geinstalleerd. Ik moet hem alleen handmatig een keer op kleur zetten en als default instellen, dat was geen enkel probleem. Het enige probleem is dat het blauw te donker is. Het is bijna gelijk aan zwart. Op de Ubuntu printtest pagina zie je pas bij t vakje 100% dat het blauw is en bij 90% zie je dat het blauw is omdat je weet dat het blauw moet zijn. De andere kleuren zijn correct. Ik heb ook de drivers van Samsung geprobeerd, maar dit lostte helaas niks op. Heeft iemand een idee waar ik de oplossing kan vinden?


Offline ohjajoh

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
U804 + Samsung CLP-300 - Blauw te donker
« Reactie #2 Gepost op: 2008/07/02, 21:53:35 »
Ik weet niet of het wat voor je is maar ik vond dit:

http://foo2qpdl.rkkda.com/