Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: KDE portefeuillebeheer en opslaan van internet instellingen BLIJVEND  (gelezen 665 keer)

Offline spookie2005

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Ik ben een tijdje bezig met Kubuntu 8.04 en dat gaat goed maar wat er niet lukt is dat mijn netwerk-instellingen blijvend zijn opgeslagen in Kubuntu.Het lukt om via de volgende weg WPA access te activeren voor netwerk :http://www.ubuntugeek.com/enable-wpa-wireless-access-point-in-ubuntu.html
Maar telkens als ik Kubuntu afsluit en weer opstart vraagt hij opnieuw het paswoord van KDE wallet en is mijn default gateway terug op 0.0.0.0 gezet...Ik moet dus alles weer invullen en gelukkig weet ik nu hoe dat allemaal kan,maar het moet toch lukken om dat allemaal op te slaan zodat ik Kubuntu alleen maar moet aanzetten en de internetconnectie is er?

Iemand die hier een oplossing voor heeft of een link weet naar een goede pagina?

Bedankt alvast!