Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: pc wilt niet doorstarten vanaf livecd hardy heron en linux mce  (gelezen 1318 keer)

Poserman

  • Gast
Hallo,

ik heb een computer die ik als media center wil laten fungeren, dus ik dacht ik installeer Linux MCE (gebouwd bovenop Kubuntu Feisty uit mijn hoofd). Als ik de DVD van Linux MCE in de speler stop en de pc opstart, krijg ik keurig netjes een scherm of ik het wil installeren. daarna het Kubuntu scherm, en daarna een knipperend streepje. na 5 minuten gebeurde er nog niets, dus ik dacht ik pak mijn hardy cd (releaseparty cdtje), en ik heb die er in gestopt. deze cd werkt correct, ik heb daar op de releaseparty ubuntu mee geinstalleerd op mijn macbook (dual boot, kan niet zonder indesign ;P) deze geeft echter een rare melding: busybox v1.1.3 debian 1:1.1.3-5ubuntu12 built-in shell (ash) enter help for a list of built-in commands initramfs 144.190362 usb 1-1:device not accepting adress 2, error -71

heeft iemand een idee waar dit aan kan liggen?
google heeft mij helaas ook geen oplossing geboden.

indien gewenst kan ik meer gegevens geven, maar ik weet niet wat er gewenst is.

NLsandman

  • Gast
pc wilt niet doorstarten vanaf livecd hardy heron en linux mce
« Reactie #1 Gepost op: 2008/05/23, 22:37:26 »
Werkt de live versie van linuxmce ook niet?

Probeer ook eens mythubuntu 8.04 live cd.