Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Geen verbinding na VirtualBox installatie  (gelezen 683 keer)

Reave

  • Gast
Geen verbinding na VirtualBox installatie
« Gepost op: 2008/05/19, 12:08:03 »
De titel zegt het eigenlijk al: Ik heb geen draadloos internet meer nadat ik VirtualBox, met al zijn uitbreidingen en updates, heb geïnstalleerd.

Ik heb VirtualBox met 'Installeren/Verwijderen...' geïnstalleerd. De updates en uitbreidingen via het Synaptic pakketbeheer. Hier heb ik alles geïnstalleerd waar virtualbox-ose-... voor staat. Dit zijn dus de guest-modules, modules en sources.

Als ik bij het netwerk-icoontje op handmatige configuratie klik, dan verschijnt het netwerk-menu. Hierin staat nu alleen Draadverbinding en Point-to-point verbinding. Eerst stond hier ook iets zoals Draadloze verbinding.

Ik denk dat op de een of andere manier een van de geïnstalleerde pakketten in conflict is met mijn netwerkkaart, of misschien een door Ubuntu 'gedwongen' deïnstallatie.

Wie weet wat ik hieraan kan doen? Als jullie willen weten wat voor netwerkkaart ik heb, zullen jullie moeten uitleggen waar ik dat kan doen.

m.vr.gr.
Richard