Nieuws:

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Geen geluid in Lives  (gelezen 470 keer)

Offline dellkubuntu

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Geen geluid in Lives
« Gepost op: 2008/05/17, 14:27:10 »
Heb gisteren het videobewerkingsprogramma Lives geinstalleerd via get deb.Programma werkt goed alleen ongeacht welk filmpje ik open,of het nou avi,mpeg of mp4 is,ik krijg er geen geluid bij.Hij opent wel een videofile met audio,maar hij geeft geen audiospoor weer,ook niet in multitrack optie.In de terminal geeft hij wel aan dat xmms speler niet gedetecteerd is,maar als ik die vervolgens installeer(in dit geval xmms2) gebeurd er ook niks.Verder kan ik geen optie vinden om een andere speler dan xmms aan de audiotrack toe te wijzen.Wie weet hier raad mee?

Offline Ramana

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Geen geluid in Lives
« Reactie #1 Gepost op: 2008/05/17, 16:16:43 »
Heb ook geen geluid (is me sinds hardy niet gelukt. Ik zat net Suse te testen. Lives heeft dan wel geluid).

Offline dellkubuntu

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Geen geluid in Lives
« Reactie #2 Gepost op: 2008/05/17, 22:30:27 »
Ai,heb suse er sinds 2 weken niet meer opstaan,had ik eigenlijk daarin kunnen testen.Wel jammer want ik vind lives toch wel een erg mooi programma.

Offline Ramana

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Geen geluid in Lives
« Reactie #3 Gepost op: 2008/05/18, 08:44:51 »
zag gisteren een nieuwe versie van LiVES in www.getdeb.net. Ook met deze versie geen geluid. Ik denk dat Jack en Sox (je kunt kiezen tussen die twee) niet werken met pulsaudio.