Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Wifi werkt alleent handmatig?  (gelezen 707 keer)

ronaldtjuh

  • Gast
Wifi werkt alleent handmatig?
« Gepost op: 2008/05/13, 10:14:07 »
Hallo allemaal,

het volgende probleem:

ik heb met ndiswrapper mijn atheos 5007eg geinstalleerd en werkt perfect alleent ik moet wel elke keer met opstarten handmatig via het fysieke aan/uit knop mijn wifi aanzetten terwijl met opstarten mijn wifi knop op "on" staat het lampje brand ook met het laadscherm maar gaat daarna weer uit.

ik dacht dat het aan ndiswrapper lag en heb het verwijderd en madwifi erop gezet werkt ook weer meteen maar heb nog steeds het zelfde probleem als hierboven

en wat ook nog heel raar is dat mijn bluetooth lampje gaat branden wat helemaal niet kan omdat ik geen bluetooth op me laptop heb en ook een bluetooth dongle eraan heb hangen. dus heb alle bluetooth services uitgezet en ook geblacklist maar het lampje blijft tevergeefs aan. en ik heb dus het idee dat wifi daarom niet automatisch aanblijft door het bluetooth lampje.

Kan iemand mijn helpen met het bluetooth en dat wifi automatisch aangaat en aanblijft??

Met vriendelijke groet,

Ronald

P.s.

gebruik ubuntu 8.04 en mijn laptop is een ASUS F5RL