Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Alweer een draadloos probleem  (gelezen 584 keer)

chk

  • Gast
Alweer een draadloos probleem
« Gepost op: 2008/05/02, 21:40:04 »
Ik heb Hardy geïnstalleerd en probeer nu wireless connection te maken. Ik heb een speedtouch 120g usb adapter en heb via ndiswrapper de windows driver gebruikt. So far, so good. Ik zie m'n router (SSID) en moet nu m'n WEP-key ingeven. Daar begint het probleem denk ik. Ik gebruik een 128b WEP-key dus 26 hex characters. Maar welke ik onder NETWORK ook gebruik (web hex of wep ascii) ik grijg geen toegang. Kent iemand dit probleem ?

Offline Petervdw

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Alweer een draadloos probleem
« Reactie #1 Gepost op: 2008/05/02, 22:23:33 »
Aan chk
Kun je in je accesspoint geen WPA persoonlijk (ook wel: WPA PSK) instellen? Werkt door de bank genomen beter en veiliger. Minimaal 8 karakters en max. 63.  Op de computer volgt vanzelf het inloggen met vragen. Neem voor het wachtwoord  een woord  dat niet voor Hex.code kan worden aangezien.
Vr.groet, peter