Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: andere driver  (gelezen 550 keer)

Skilltone

  • Gast
andere driver
« Gepost op: 2008/04/27, 22:39:04 »
Goede avond,

Ben vanavond weer lekker aan het klussen. Ik had al begrepen hoe je videokaart met gesloten software, automatisch kan decteren. bij de update van 7.10 naar 8.04 is dat zelfs automatisch gebleven.

Nu vroeg ik mij af, of er een andere driver/installatie, noem maar op, mogelijk is, om de ware snelheid van bepaalde spellen die ik op deze pc op xp eerder ook speelde kon draaien.  Ik heb voor elkaar gekregen, gewoon install via wine, om BIA  te installeren en te draaien, alleen loopt deze op een snelheid van sckok, later nog een schok enz. dus totaal niet vloeiend. Nu denk ik dat het aan de driver ondersteunning ligt.

Gegevens;
AMD64 3000+ (1,8GHZ)
2 GB
NVIDIA 6400 NV

Is dat er?

Mvg

Martin

Offline rja

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
andere driver
« Reactie #1 Gepost op: 2008/04/28, 01:08:21 »
Wat voor antwoord wil je ?

Onder Windows kun je beter spellen spelen als onder Linux.

Maar de ondersteuning, wordt wel beter onder Linux.

Die Windows spellen zijn zo instabiel als de pest, die hangen m'n Windows computer, die nog zeer weinig opstart, zeer regelmatig op. Ik hoop dat virtuele machines, 3D Kaarten gaan ondersteunen, hoeft je daar ook geen Windows meer op te starten, behalve virtueel.