Nieuws:

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Geen geluid  (gelezen 443 keer)

Offline HKAK

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Geen geluid
« Gepost op: 2008/04/25, 00:26:03 »
Hoi,
ik dacht dat alles goed werkte, totdat ik t geluid aanzette,
geen geluid...
ALSA is geinstalleerd, maar t geluid werkt niet..
iemand een tip?
Kubuntu 10.04, Mandriva 2010, XP,
core 2 duo 2024Rm 2x 160gb sata
2.6.32-22-generic / 2.6.26-7mdv
http://sites.google.com/site/sitehkak/

Valeeva

  • Gast
Geen geluid
« Reactie #1 Gepost op: 2008/04/25, 00:58:25 »
Nou, ik had dat probleem af en toe in de vorige versies. Een herstart was de oplossing. Maar dat heb je vast al geprobeerd.

Offline BlackBurn

  • Lid
    • http://www.robmaas.eu
  • Steunpunt: Nee
Geen geluid
« Reactie #2 Gepost op: 2008/04/25, 07:59:36 »
Ik had dat probleem op mijn laptop met een intel-hda geluidskaart.

Zou je eens kunnen kijken of er wel geluid uit je koptelefoon aansluiting komt?
Live to win, dare to lose
http://www.robmaas.eu

Offline HKAK

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Geen geluid
« Reactie #3 Gepost op: 2008/04/25, 17:37:39 »
Citaat van: BlackBurn
Ik had dat probleem op mijn laptop met een intel-hda geluidskaart.

Zou je eens kunnen kijken of er wel geluid uit je koptelefoon aansluiting komt?
Hallo, dank voor t meedenken,
Helaas werkt de koptelefoon ook niet.
tussendoor had ik wel even geluid, na een herstart.
het geluid was wel brak; krakerig en alsof het laatste gedeelte van geluiden werdt afgekapt.

groet,
Kubuntu 10.04, Mandriva 2010, XP,
core 2 duo 2024Rm 2x 160gb sata
2.6.32-22-generic / 2.6.26-7mdv
http://sites.google.com/site/sitehkak/