Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Wie presenteert Ubuntu op Moodle moot 2008?  (gelezen 1790 keer)

hansdezwart

  • Gast
Wie presenteert Ubuntu op Moodle moot 2008?
« Gepost op: 2008/04/23, 10:50:04 »
Beste Nederlandse Ubuntu mensen,

Moodle (http://moodle.org) is een Elektronische Leeromgeving onder een GPL licentie. In feite begint Moodle Internationaal marktleider te worden voor dit soort software. Moodle is beschikbaar als package in de repositories en een aantal enthousiast Moodle gebruikers zijn ook Ubuntu gebruikers (waaronder ikzelf).

Er is een Nederlandstalige gebruikersvereniging (Ned-Moove) en die organiseert op 28 mei in Antwerpen de vierde Nederlandstalige Moodlemoot: een samenkomst van Moodle enthousiastelingen. We verwachten ongeveer 200 bezoekers.

Eén van de tracks gaat over andere open source software, de "buren" van Moodle. Ik zou het zelf heel leuk vinden als er iemand van Ubuntu Nederland een presentatie over Ubuntu zou kunnen komen geven. Is er iemand in dit forum die daar interesse voor heeft?

Meer informatie vind je hier:
http://www.ned-moove.nl/mod/wiki/view.php?wid=5&userid=0&groupid=0&page=vooraankondiging%20Moodle%20Moot%202008

Een voorstel tot presentatie doe je hier:
http://www.ned-moove.nl/mod/resource/view.php?id=82

Mocht je meer informatie willen dan kun je een reply schrijven op deze forum post of direct met mij contact opnemen via:
http://www.hansdezwart.info/contact.php

Vr. groet,

Hans de Zwart
Voorzitter Ned-Moove (http://www.ned-moove.nl)