Nieuws:

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: 8.04 boot problemen met laptop  (gelezen 767 keer)

Offline sniper_david

  • Lid
    • http://www.computer-team.info
  • Steunpunt: Nee
8.04 boot problemen met laptop
« Gepost op: 2008/04/22, 19:20:46 »
Hoi,

Het is al wat langer geleden dat ik hier nog eens kwam kijken ;-)

Nu dat in enkele dagen hardy-heron vrij  gelaten word, ben ik al enkele dagen bezig met hardy-heron op mijn laptop te instaleren.

Daarbij ben ik per toeval op een lastige bug gevallen.

Als ik mijn laptop opstart met de stroom adapter word ubuntu opgestart zonder problemen.
Wil ik ubuntu opstarten via de batterijen van mijn laptop blijft ubuntu hangen :-(
Tamelijk lastig als je de pc in de auto of in de trein wil booten ;-)

Zelfs het opstarten in een andere terminal is niet mogelijk.
Je krijgt een blinkende cursor te zien en voor de rest gebeurd er niets.

Verbindi ik de laptop met de stroom kabel boot ubuntu na het uitschakelen van de laptop weer normaal.

Raar maar waar.

Voor de rest werkt alles perfekt.

Offline raggar

  • Lid
    • fietsen naar Tibet
  • Steunpunt: Ja
8.04 boot problemen met laptop
« Reactie #1 Gepost op: 2008/04/22, 20:42:32 »
Om je te helpen hebben we wel meer gegevens van je laptop nodig. Wat voor een laptop heb je en welke hardware zit er in de laptop.
Misschien kun je de uitkomst van: "sudo lshw" hier posten.

Offline Gandyman

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
8.04 boot problemen met laptop
« Reactie #2 Gepost op: 2008/04/22, 22:43:34 »
Een bug in HH  ??

Hoe is het mogelijk ??

I don't suffer from insanity, I enjoy every minute of it.
Microsoft geeft je een raam, Linux geeft je een heel huis :D

Offline sniper_david

  • Lid
    • http://www.computer-team.info
  • Steunpunt: Nee
8.04 boot problemen met laptop
« Reactie #3 Gepost op: 2008/04/23, 20:24:13 »
Hoi,

Ik heb de 8.04 beta geinstaleerd gehad. ondertussen een update gedaan naar RC.
Het probleem is grotendeels opgelost.
Maar hier en daar heb ik nog problemen met de ACPI

Voor de rest werkt alles prima