Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Geen e-mail bij aanmelden  (gelezen 1737 keer)

Offline e27182

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Geen e-mail bij aanmelden
« Gepost op: 2008/04/15, 19:45:23 »
Bij aanmelden voor Ubuntu NL zou je een e-mail krijgen met een wachtwoord. Dat heb ik nooit ontvangen. Ook de procedure voor het e-mailen van een vergeten wachtwoord geeft wel als antwoord dat een e-mail is verzonden, maar ook die heb ik nooit ontvangen. Tenslotte is aanmelden gelukt door onmiddelijk bij het aanmelden het wachtwoord te wijzigen in een wachtwoord dat ik zelf heb verzonnen.
Het resultaat is wel dat er nu van mij nog een tweede  "spook" identiteit is die ik niet kan gebruiken omdat ik het wachtwoord niet ken en het ook niet te weten kan komen.
Weet iemand hoe ik dit op kan lossen?
 PS
het lijkt mij geen probleem van mijn e-mail programma (thunderbird) of mijn e-mail instellingen, alle overige mails komen wel aan.