Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Ubuntu geweldig.  (gelezen 918 keer)

lieke

 • Gast
Ubuntu geweldig.
« Gepost op: 2008/04/14, 23:34:34 »
Mijn pc project werd een Ubuntu gebeuren . Henk Peter Koster zette mijn vraag bij de clubvan100 op het Ubuntu forum en zie daar Het project 80 pcś voor de vrouwen werkgroep loopt als een trein. zelfs de Ubuntu man uit Apeldoorn Maarten Leeuwis doet alles om ons op onze wenken te bedienen. Na de uitzending van de RVU over dit project staat Ubuntu volgens mij in mijn omgeving zeker op de kaart. Die vrouwen die er nu mee werken zijn laaiend enthousiast en ik zelf werk er nu ook mee, alles is zo overzichtelijk. Maarten is vandaag nog bij mij en in de vrouwen werkgroep geweest om de puntjes op de i te zetten . Alles doet het , ik kan alles vinden , heb muziek en film, geen gedoe meer met Windows   .geen foutmeldingen ,geen gedoe meer met het openen van websiteś . het doet gewoon wat ik vraag. en snel. En dan de filosofie die er achter zit sluit zo mooi aan bij de vrouwen werkgroep en de cv100. Het past allemaal ik ben blij dat ik Henk Peter tegen kwam op de cv100. zijn inzet heeft mijn project mogelijk gemaakt . Dus Ubuntu waar ik kan zal ik reclame maken en vertellen wat ik ervaren heb. Heel erg bedankt voor de grote inzet aan Henk Peter, Mathijs,Maarten.
Een Ubuntu groet uit Deventer van Lieke meester

Offline bartek

 • Lid
  • http://bartek.blogsome.com
 • Steunpunt: Nee
Ubuntu geweldig.
« Reactie #1 Gepost op: 2008/04/14, 23:48:50 »
Succes met de pc's. Ik ben er zeker van dat zulke berichtjes de initiatiefnemers een goed gevoel moet geven. En dat verdienen ze ook.

Succes.
| Deliberando saepe perit occasio |

"Car la vie est un bien perdu quand on n'a pas vécu comme on l'aurait voulu"

Offline HP

 • Lid
 • Steunpunt: Nee
Ubuntu geweldig.
« Reactie #2 Gepost op: 2008/04/15, 16:12:11 »
Hallo Lieke! Het is gelukt. Mooi zeg. Bedankt voor je aardige woorden en welkom op het forum.
--
Taking on nearly religious proportions, the established monetary institution exists as one of the most unquestioned forms of faith there is. How money is created, the policies by which it is governed, and how it truly affects society, are unregistered interests of the great majority of the population. [Zeitgeist addendum]

Offline Maarten123

 • Lid
 • Steunpunt: Nee
Ubuntu geweldig.
« Reactie #3 Gepost op: 2008/04/16, 00:21:38 »
Bedankt voor je enthousiasme voor Ubuntu. dat zal zeker wel weer een paar aanhangers opleveren!
Of ga je voor heel Deventer en Twello?

Offline BlackBurn

 • Lid
  • http://www.robmaas.eu
 • Steunpunt: Nee
Ubuntu geweldig.
« Reactie #4 Gepost op: 2008/04/16, 07:19:17 »
Erg leuk om te horen dat er weer wat mensen naar Ubuntu hebben gekeken en zo te horen ook overtuigd zijn! Helemaal top!.
Live to win, dare to lose
http://www.robmaas.eu