Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Wachtwoord draadloos internet  (gelezen 559 keer)

Rubinio

  • Gast
Wachtwoord draadloos internet
« Gepost op: 2008/04/11, 19:01:56 »
Hi,
Na toch al wat jaren met MS gewerkt te hebben besloot ik 2 weken geleden (ook na enige frustratie) Ubuntu te installeren op mijn PC.
Moet zeggen dat ik echt versteld sta van all mogelijkheden! Waar ik momenteel nog tegenaan loop is dat iedere keer bij het opstarten, het wachtwoord van mijn draadloze verbindingen moet worden ingeklopt... hij onthoudt het wacht dus niet. Weet iemand raar? Alvast bedankt voor reactie!

Gr, Ruben

Offline Pjotr

  • Lid
    • http://sites.google.com/site/computertip
  • Steunpunt: Nee
Wachtwoord draadloos internet
« Reactie #1 Gepost op: 2008/04/11, 23:58:48 »
Normaliter is het wachtwoord van de sleutelring, waarin je WPA-sleutels zitten opgeslagen, hetzelfde als je gebruikerswachtwoord. Na inloggen met je gebruikerswachtwoord, vraagt de sleutelring dan niet meer om je wachtwoord.

Log je soms automatisch in als gebruiker? In dat geval moet je voor de sleutelring alsnog je gebruikerswachtwoord invoeren.