Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: ASUS AAM6000UG Adsl-modem Belgacom geen verbinding  (gelezen 972 keer)

Joedi

  • Gast
ASUS AAM6000UG Adsl-modem Belgacom geen verbinding
« Gepost op: 2008/04/07, 19:57:56 »
Beste,

ik ben een nieuwe linuxgebruiker en heb Ubuntu 7.10.
Ik probeer een verbinding te maken met n adsl-usbmodem (ASUS AAM6000UG). Ik heb de help gebruikt op de ubuntu-website.(https://help.ubuntu.com/community/UsbAdslModem/ueagle-atm#head-1d5fc52bb036fc5c0eb798530b7f0403911d9f23)

Alle stappen lukken me feilloos. Wanneer ik uiteindelijk de connectie probeer te launchen zet ie dat hij de plugin usr/lib/pppd/2.41/pppoatm.so niet kan lanceren. Gek genoeg vind ik ook die map niet trug in mijn filesystem. Toch heb ik onderweg nergens installatieproblemen ondervonden.

De internetconnectie werkt wél op mijn desktop met winXP...dus dat mag t probleem niet zijn...

Kan iemand mij verderhelpen zodat ik mét internet Ubuntu verder kan ontdekken.

Alvast bedankt!

Joedi

*edit* wanneer ik amedyn gebruik (de driver van sourceforge.net), dan moet ik het package ppp-pppoatm installeren...alleen kan ik dat nergens vinden :s