Nieuws:

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Instellingen Firefox niet goed?  (gelezen 757 keer)

Offline WGM50

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Instellingen Firefox niet goed?
« Gepost op: 2008/03/21, 08:09:05 »
Als ik de website http://www.elfe-emlyn.com/   open krijg ik niet de goede internetpagina te zBovenaan verschijnt de regel
<%@ Page Language="VB" AutoEventWireup="false" CodeFile="Default.aspx.vb" Inherits="_Default" %>

Ik heb Ubuntu 7.10 en Mozilla Firefox geinstalleerd. Op andere sites zijn de afbeeldingen niet altijd goed weergegeven.
Ligt dit aan mijn instellingen en hoe los ik dat op?
Ubuntu 11.10 * Toshiba * Evolution *  Libre Office * Firefox

Offline Dave

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Instellingen Firefox niet goed?
« Reactie #1 Gepost op: 2008/03/21, 10:51:30 »
een fout in de xhtml pagina
Als je in de bron kijkt zie je dat die tekst buiten de codes geplaatst is.

Offline WGM50

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Instellingen Firefox niet goed?
« Reactie #2 Gepost op: 2008/03/21, 11:20:33 »
Betenent dit dat de beheerder van de site een fout heeft gemaakt?
Ubuntu 11.10 * Toshiba * Evolution *  Libre Office * Firefox

Offline Kiwinote

  • Lid
    • Launchpad
  • Steunpunt: Nee
Instellingen Firefox niet goed?
« Reactie #3 Gepost op: 2008/03/21, 11:26:58 »
ja

Offline WGM50

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
Instellingen Firefox niet goed?
« Reactie #4 Gepost op: 2008/03/21, 11:52:28 »
Oke, bedankt voor je meedenken, groet, Pim
Ubuntu 11.10 * Toshiba * Evolution *  Libre Office * Firefox