Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: youtube erg traag.  (gelezen 827 keer)

Offline jerquin

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
youtube erg traag.
« Gepost op: 2008/02/23, 22:35:31 »
Hallo, is er iemand die weet of mij kan vertellen dat youtube in linux trager is dan in windows. En nu wil ik windows helemaal niet ophemelen maar mijn kinderen kijken er wel graag naar en na wat testen ben ik er toch wel achter gekomen dat het waarheid en dat heeft firefox met linux wel vaker last van. Ik vind dit erg jammer want mijn pc staat voor 98% op linux maar het zijn wel probleempjes die lichtelijk gaan irriteren. Ik heb in tussen ook al fasterfox in firefox geinstalleerd maar op youtube heeft dit heeeeeel weinig effect. Is hier een oplossing voor. Alvast bedankt voor de aandacht.

Offline kebabfish

  • Lid
  • Steunpunt: Ja
youtube erg traag.
« Reactie #1 Gepost op: 2008/02/23, 23:00:46 »
Welke flashplayer wordt gebruikt? Ikzelf merk dat mijn flashplayer (versie 9 van adobe site) erg veel van de processor vraagt, maar het draait allemaal nog wel.
Op de chat te vinden als debiantux

Offline idefix

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
youtube erg traag.
« Reactie #2 Gepost op: 2008/02/24, 08:07:32 »
Hallo, je zou eens in Synaptic moeten kijken welk programma geïnstalleerd is:

Gnash (de GNU-versie) of Flash (de Adobe-versie).

Iemand zei me dat de eerste nog niet op punt staat en dat Flash moet geïnstalleerd worden. Ik heb het overigens ook al geprobeerd maar bij mij gaf het geen resultaat. Misschien bij jou meer geluk?
Support bacteria. They're the only culture some people have.