Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Geluid (nog maar eens)  (gelezen 591 keer)

mistervinnie

  • Gast
Geluid (nog maar eens)
« Gepost op: 2008/02/12, 21:03:53 »
Ik word gek, ik probeer nu al 2 maanden mijn geluid aan de praat te krijgen (op Gutsy). Heb bijna alle forums doorzocht en oplossingen geprobeerd, maar niets helpt. Even concreet:

Heb 2 geluidskaarten Creative X-Fi (ondertussen heb ik die er al uit gehaald, wegens geen drivers beschikbaar) en een onboard geluidskaart (die daadwerkelijk geactiveerd is in het BIOS)

volgen asoundconf noemt deze onboard (moederbord is K8MM3 - Chipset: VIA K8M800 + VT8237R ) kaart 'V8237' volgens sommige heeft deze kaart de structuur van AC97 en zou de dus moeten werken, Maar helaas :(

Ik heb al wat zitten knoeien met alle geluidsintellingen die ik maar kan vinden(esd, alsa, oss...), maar niets helpt.

Weet er iemand hoe ik geluid uit mijn UBUNTU kan persen?

Alvast bedankt -- V

belg

  • Gast
Geluid (nog maar eens)
« Reactie #1 Gepost op: 2008/02/16, 10:36:36 »