Nieuws:

We zijn er weer.

Na lange tijd van afwezigheid zijn we er weer  :laugh:
We hebben alle wachtwoorden gereset, je oude wachtwoord werkt niet meer.Je moet via het "wachtwoord vergeten"-linkje je wachtwoord resetten. Je krijgt hiervoor een mailtje op het adres dat je bij ons geregistreerd hebt.

De komende tijd zijn we nog druk bezig om de rest van de site op te bouwen, dus het kan zijn dat sommige onderdelen (tijdelijk) niet werken.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: Pinnacle PCTV USB 110i  (gelezen 644 keer)

Webmeester

  • Gast
Pinnacle PCTV USB 110i
« Gepost op: 2008/02/01, 16:28:20 »
Hey, er zijn natuurlijk al meerdere topics over TV kaarten, en vooral Pinnacle. Maar; dit is een specifiek geval; ik vind de site van pinnacle een van de slechtste en minst overzichtelijke sites die ik ken. Half Nederlands half engels... Om over Driver support nog maar niet te spreken; dus richt ik me tot jullie.
Is er iemand die ervaring heeft met een USB TV kaart (Mediacenter was de standaard bijgeleverde software, maar die kan voor zover ik weet, niet onder Ubuntu), om precies te zijn een Pinnacle PCTV USB2 PAL 110e.
Dit is dus een externe TV kaart, en ik post dit, omdat op het forum alleen maar wordt gesproken over Interne (i) kaarten.

BVD

Webmeester

  • Gast
Pinnacle PCTV USB 110i
« Reactie #1 Gepost op: 2008/02/04, 20:49:14 »
Dan "kick" ik deze ook maar even omhoog:-). Overigens klopt de titel niet, het is een 101e...Extern/Intern. Klein foutje:)