Nieuws:

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: video werkt niet  (gelezen 608 keer)

jeroens

  • Gast
video werkt niet
« Gepost op: 2008/01/13, 15:41:54 »
ik heb laatst een video gedownload, deze werkt niet vanwege het ontbreken van een codec, maar het is gewoon een avi bestand. kan iemand me hier mee helpen?    

.s02e01.hdtv.xvid-xor.avi  dit staat er achter.

alvast bedankt.

Offline Tom

  • Lid
    • Wanda´s Blog Linux Xubuntu. ♥
  • Steunpunt: Nee
video werkt niet
« Reactie #1 Gepost op: 2008/01/13, 16:32:21 »
Citaat van: jeroens
ik heb laatst een video gedownload, deze werkt niet vanwege het ontbreken van een codec, maar het is gewoon een avi bestand. kan iemand me hier mee helpen?    

.s02e01.hdtv.xvid-xor.avi  dit staat er achter.

alvast bedankt.
Ik speel die prima af met Totemxine ik heb wel alle multimedia codec erop.
Met welke player heeft U het geprobeert ?.
2 x Xuby 14.04.5 Lts 64 bits stand alone. 2 x Xuby 16.04.4 Lts 64 bits stand alone. ♥
https://sites.google.com/site/wandabloglinuxxubuntu/pc-s-installeren-configureren.

Offline joop905

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
video werkt niet
« Reactie #2 Gepost op: 2008/01/13, 16:34:13 »
en hier wat lees voer: http://www.ubuntu-nl.org/documentatie/multimedia/multimedia_installeren/
kijk bij Beveiligde DVD's afspelen

Offline Dave

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
video werkt niet
« Reactie #3 Gepost op: 2008/01/13, 16:47:31 »
een avi is een verzamelnaam en zegt helemaal niets over de gebruikte codec.
je kunt zo ergens avi achter zetten, maakt niks uit.