Nieuws:

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Auteur Topic: systeem geluiden  (gelezen 779 keer)

Offline ubby

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
systeem geluiden
« Gepost op: 2008/01/04, 20:04:19 »
Hallo,

Ik was net even het een en ander in Ubuntu aan het bekijken en heb het idee dat bepaalde systeem geluiden het niet doen.
Wanneer ik naar Voorkeuren>Geluid ga en dan bij de systeem geluiden op afspelen klik krijg ik niets te horen.
Ik kan wel gewoon muziek luisteren en filmpjes met geluid afspelen.
Maar ik hoorde ook al geen geluid wanneer ik met pidgin met iemand aan het praten was.

Misschien heeft iemand een idee waar het aan kan liggen?

Offline Kev

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
systeem geluiden
« Reactie #1 Gepost op: 2008/01/04, 20:13:38 »
Dat ligt aan ESD, wat ik je kan aanraden is om PulseAudio te installeren en de bijhorende ESD plug-in, dan zouden deze het terug moeten doen. BTW ik zou dit met synaptic doen dan kun je eenvoudiger de benodigde plug-in vinden.
All Hail Lelouch, The 99th Emperor of Britannia
All Hail Lelouch! All Hail Lelouch!
Iedereen heeft het recht op mijn waarheid, zo wees geprezen.

Offline ubby

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
systeem geluiden
« Reactie #2 Gepost op: 2008/01/05, 10:43:19 »
Ik weet niet welke ik moet hebben uit de lijst.



Ik weet als ik eerlijk ben ook niet wat ESD inhoud:-)

Offline Prosper

  • Forumteam
  • Steunpunt: Nee
systeem geluiden
« Reactie #3 Gepost op: 2008/01/05, 11:25:14 »
Bij mij staan de 2de, 4de en 5de geïnstalleerd...
Omwille van de besparingen hebben ze het licht aan het eind van de tunnel ook uitgedaan...

Offline ubby

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
systeem geluiden
« Reactie #4 Gepost op: 2008/01/05, 11:47:10 »
Geïnstalleerd en het werkt:-)
Bedankt!

Offline Prosper

  • Forumteam
  • Steunpunt: Nee
systeem geluiden
« Reactie #5 Gepost op: 2008/01/05, 11:49:57 »
Graag gedaan.  Let je er wel op om je draadje in je eerste bijdrage te "Markeren als opgelost" ? Heb het nu effe voor jou gedaan, en met plezier :cool: ;)
Omwille van de besparingen hebben ze het licht aan het eind van de tunnel ook uitgedaan...

Offline curie001

  • Lid
  • Steunpunt: Nee
systeem geluiden
« Reactie #6 Gepost op: 2008/07/15, 12:01:43 »
Bedankt prosper ik zat hier al een tijdje mee maar het werkt weer
topie